Tuesday 29 June 2010

Fashionable Funfatale!



Bistro Funfatale yenilik yapmayı ve modayı çok seviyor!

Geçtiğimiz haftalarda OYE SWIMWEAR, BERRA TERZİOĞLU ile büyük ilgi gören organizasyon bu hafta A46 TUVANAM ile devam ediyor.

A46 magazasi 1999 yılında Nisantasi Abdi Ipekci Caddesi’nde Tuvana Büyükçınar tarafından açıldı. A46 açildigi ilk gunden itibaren farkli sikligin adresi oldu ve içinde bulunan bastan cikarici tasarimlarla büyük ilgi topladi. Tuvana Büyükçınar'ın kendi markası olan "Tuvanam" A46 mağazalarında satışa sunuluyor.

Tuvanam, içindeki çocuksuluğu seksi dokunuşlarla birleştirmeyi seven, şehirli stilini etnik çizgilerle bezeyen, özgün ve şık kadının giyim markası..

Dünyada Paris, Saint Tropez, Cannes, Monaco, Londra, Milano, Amsterdam, Kopenhag, Dublin, Dubai, Riyadh, Atina, Beyrut ve Miami'nin de aralarında bulunduğu toplam 120’yi aşkın noktada satışta olan "Tuvanam", Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’da olmak üzere çok geniş bir kitleye ulaşıyor.

Unutmayın her Salı günü mekanda ünlü markalar ve modacıların tasarımlarını cok uygun fiyatlarla almanız mümkün olacak. “Sample Sale” denen bu organizasyonlar Türkiye’de ilk kez bir bistroda yapılıyor. Tüm gün satış yapıldıktan sonra akşamüstü marka sahibinin katılımı ile party gerçekleşecek.

Fashionable Funfatale tarihleri :
29 Haziran Salı ; A46 & TUVANAM
06 Temmuz Salı : BİGE YALIN KOLYELERİ
13 Temmuz Salı : BEGÜM SALİHOĞLU
20 Temmuz Salı : GAMZE SARAÇOĞLU

Sample Sale : 11:00-21:00

Party : 18:00-21:00 / DJ - Doğuş Çabakcor (http://www.cabakcor.com/)

Bistro Funfatale:
Les Ottomans Hotel 29, Muallim Naci Cad. No: 68 Kuruçeşme,
T: 212 359 1517
Email : info@bistrofunfatale.com

No comments:

Post a Comment